Vrijwilligers

Speeltuin de Kievit wordt volledig gedraaid door vrijwilligers. Het gaat hier om ongeveer 40 vrijwilligers. De vrijwilligers zijn van alle leeftijden. De activiteiten en tijdsbesteding zijn erg verschillend. Elke vrijwilliger kan zelf de ureninzet en activiteit in overleg met het bestuur bepalen. Dus als je een paar uurtjes in de maand wilt inzetten kan dat.

Er zijn diverse teams, te weten:

  • Winkelteam (tevens beheer en evenementen)
  • Klusteam
  • Verhuurteam


Speeltuin de Kievit is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. De speeltuin is per slot van rekening van ons allemaal. Het is leuk werk en je komt weer eens op een andere wijze met mensen en kinderen in aanraking. Ook voor de kinderen zelf is het erg bijzonder dat papa/mama of een opa/oma in de Kievit 'werkt'.

Alle vrijwilligers krijgen gratis toegang tot de speeltuin voor het gehele gezin. Verder hebben we door het hele jaar heen diverse activiteiten voor de vrijwilligers.

Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ons motto is: Vele handen maken licht werk!